Wilshere: Kirurg mi je nakon 6 godina otkrio što je napisao nakon moje operacije

Screenshot: YouTube

JACK WILSHERE (31) prošle godine završio je nogometnu karijeru. Jednog od najvećih engleskih talenata novije povijesti uništile su ozljede. U podcastu engleskog golmana Bena Fostera (40) govorio je o svojoj prvoj i najtežoj ozljedi. "S 19 godina ozlijedio sam gležanj. Slomio sam talus, tako se zove mala kost. Kirurg mi je rekao: 'Vau, ovo sam samo jednom vidio, i to kod snowboardera.'

Pozvali su drugog specijalista koji me operirao. Šest godina kasnije došao sam istom kirurgu, a on me pitao: 'I dalje igraš?' Pokazao mi je bilješke o operaciji. U njima je pisalo: 'Možda više neće moći igrati. Možda više neće moći hodati'", ispričao je Wilshere.

Godinama je bio član Arsenala, ali uništile su ga ozljede

Wilshere je karijeru započeo u akademiji Lutona iz kojeg je otišao u Arsenal. Član londonskog kluba bio je od 2001., kada je igrao za mlađe uzraste, pa sve do 2018. Kao vezni igrač ukupno je odigrao 197 utakmica, postigao 14 i asistirao za 30 pogodaka.

Arsenal ga je slao na posudbe u Bolton i Bournemouth, a kao slobodan igrač 2018. otišao je u West Ham. U narednim godinama bilo je perioda kada je bio bez kluba. Karijeru je završio 2022. u danskom Aarhusu. Za englesku reprezentaciju skupio je 34 nastupa i zabio dva gola. Najveća vrijednost prema Transfermarktu bila mu je 33 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.