Xavi i Fabregas nakon poraza na Wembleyju: Engleska nas nije impresionirala

IAKO je španjolska nogometna reprezentacija u subotu poražena na Wembleyju kod Engleske s 1:0, mozak ''furije'' i momčadi Barcelone Xavi Hernandez smatra da je njegova selekcija dobro odigrala, ali nije imala dovoljno sreće.

Bio je to drugi poraz Španjolske u ovoj kalendarskoj godini i prvi ogled u kojem nije postigla niti jedan pogodak. Prvi je pretrpjela u gostima kod Italije s 2:1 ovoga ljeta. Ostalih 9 utakmica u 2011. godini su Španjolci dobili.

"Na Wembleyju jednostavno nismo imali dovoljno sreće. Slično kao i na Svjetskom prvenstvu lani protiv Švicarske. S ovakvom igrom bi u 10 utakmica upisali 9 pobjeda. U to sam siguran. Ovo je, očito, bila ona deseta. Imali smo veći posjed i više šansi, ali nismo ih mogli materijalizirati. Jednostavno nam je nedostajalo sreće", izjavio je Xavi.

Ujedno je playmaker Španjolske izrazio nadu da će Sergio Ramos i dalje igrati na poziciji središnjeg braniča, kao što je bio slučaj u Londonu.

"To i jest njegova pozicija. Naravno da može odigrati i bočnog braniča, ali je bolji u srcu obrane", smatra Xavi.


Fabregas: Englezi me uopće nisu impresionirali

Cesc Fabregas nakon poraza u prijateljskom dvoboju protiv Engleske nije pretjerano nezadovoljan.

Nakon poraza Španjolske na Wembleyu 1:0 bivši kapetan Arsenala nije bio razočaran.

"Englezi su se cijelu utakmicu uglavnom branili, a naprijed je bio usamljeni Welbeck. Kada smo vidjeli početni sastav znali smo kako će se Englezi postaviti, a njima je to ipak donijelo pobjedu."

"Mi smo dominirali praktički cijeli susret i znali smo da možemo primiti pogodak samo iz kornera ili prekida, a na kraju smo ga primili prilično naivno. Ipak, zadovoljni smo kako smo igrali. Ova utakmica nije ogledalo naših nastupa u službenim utakmicama", zaključio je Fabregas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.