"KOLO, KOLO, KOLO" Celtic srušio svlačionicu slaveći zadnji naslov u karijeri afričke legende

Screenshot: Youtube

36 mu je godina, za reprezentaciju je odigrao 120 utakmica, a upravo je pobjedom Celtica nad Heartsom (5.0) osvojio treći klupski naslov prvaka u karijeri koje na kraju.

Kolo Toure, legenda Obale Bjelokosti, Afrike, ali i svjetskog nogometa, zadnji ugovor u karijeri upravo je odradio u Celticu, s kojim je osvojio naslova prvaka Škotske čak osam kola prije kraja.
 
Toure stariji prije toga naslove je osvajao s Arsenalovom nepobjedivom generacijom 2003/04 i Manchester Cityjem 2011/12, a prošlog ljeta došao je u Celtic kod Brendana Rodgersa, koji ga je trenirao u Liverpoolu.
 
Pobjedom kod Heartsa, spomenutih osam kola prije kraja, Celtic je potvrdio dominaciju u Škotskoj, a Kolo Toure da je omiljen u svlačionici. Iako je ove sezone odigrao samo 15 utakmica za Celtic, osvajanju titule pridonio s tek sedam nastupa, a u pobjedi za trijumf odigrao tek tri zadnje minute, proslava naslova u svlačionici bila je posvećena velikom veteranu.
 
Svi igrači popeli su se na stol i klupe i na melodiju starog dance hita "No limit", skandirali ime Kola Tourea, koji im je na to plesao. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.