Za 47 sekundi igre protiv Barce razvalio internet: Brončana olimpijka razbila TV zbog Flaminija

Foto: Screenshot Twitter

BARCELONA je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka s 2:0 pobijedila Arsenal i napravila veliki korak prema četvrtfinalu.
 
''Nije sramota, Barca je bolja momčad'', nakon utakmice je rekao Arsene Wenger, no navijači Topnika Francuzu sigurno neće oprostiti potez koji je napravio u 82. minuti.
 
Naime, Mathieu Flamini ušao je tada umjesto Francisa Coquelina u 82. i za samo 47 sekundi provedenih na travnjaku skrivio je komičan penal iz kojeg je Messi zabio za konačnih 2:0.
 
Flamini je već dugo u nemilosti navijača, koji ga neko vrijeme tjeraju iz Londona, no kad je ovaj skrivio penal, internet i društvene mreže doslovce su poludjele.
 
"Pametan potez Arsena Wengera, kad malo razmislite. Uvesti Flaminija, zatvoriti utakmicu, fokusirat se na prvenstvo, teško se svađati oko toga"
 
"Barcelona je oduševljena što je ušao Flamini"
 
"Prva utakmica kod kuće, Wenger treba gol da ima ikakve šanse, a on uvodi Flaminija. Tako mu i treba"
 
''Flamini je sigurno dao Wengeru 10 milijuna funti da ga uvede u igru. Ne vidim drugo objašnjenje''
 
"Dođe mi da odletim prvim letom za London, ulovim Flaminija i dobro ga zašamaram. Nadam se da mu je ovo zadnja utakmica za Arsenal"
 
 "Ako me sin ikad pita zašto sam u zatvoru, reći ću mu: "Mali, sve je počelo kad je Flamini napravio penal protiv Barce" 
 
Brončana britanska olimpijka u bacanju koplja Kelly Sotherton zbog Flaminijevog penala čak je razbila TV daljinskim upravljačem
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.