Policija traži "Bosansku zvijer", obitelj tvrdi da s ubojstvom nema veze

Foto: Tomislav Spahović/Facebook, Fightsite

KANTONALNI sud u Sarajevu izdao je naredbu za raspisivanje tjeralice za najpoznatijim bosanskohercegovačkim MMA borcem, Tomislavom Spahovićem, zbog sumnje da je u petak u 3.40 sati ubio Amila Geca.

> Bosanski MMA borac u bijegu, policija ga traži zbog ubojstva

Uz Spahovića, koji je kako policija tvrdi u bijegu, uhićena je i Melisa Musić, Spahovićeva prijateljica koja mu je navodno pomogla u bijegu. Njezin odvjetnik odbacuje bilo kakvu povezanost i tvrdi da nije bila u kontaktu s osumnjičenikom.

Pojavile su se i nove špekulacije u bosanskohercegovačkim medijima prema kojima Spahović nema nikakve veze s utjerivanjem dugova te da se Gec, prije nego što će biti pogođen u glavu, raspravljao sa svojim napadačem.

Mediji su došli i do Spahovićeve majke Silvane koja je negirala povezanost svog sina s pucnjavom.

“Odgovorno tvrdim da moj sin nema nikakve veze s ovim te da uopće ne poznaje Geca. Melisu poznaje, to mu je prijateljica, ali nastradaloga ne poznaje. Moj sin nije u bijegu, nije bitno gdje je on, ali će se javiti, a ja zaista ne želim da se ovakve stvari pišu o njemu. On je sportista, dokazat će se da je nevin. On ima pare, šta će on kome iznuđivati? Ja sam mu dala pare jer sam prodala kuću u Njemačkoj i stan u Sarajevu. Samo neka priče kruže”,  rekla je ljutito Silvana za Dnevni Avaz i dodala:

“To jutro bio je u svojoj kući. Nije moj problem to što policija nije došla na moja vrata”, zaključila je Spahovićeva majka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.