KOVAČEV BAYERN

Zabio četiri gola Tottenhamu pa mu je suigrač uklizao: "Morao sam mu vratiti"

Foto: Gulliver / Getty Images

BAYERN je sinoć ostvario veličanstvenu pobjedu 7:2 u Londonu. Malo tko se mogao nadati da će prošlosezonski finalist Tottenham na svom terenu primiti sedam golova, pogotovo nakon viđenog u prvoj trećini utakmice.

Momčad Nike Kovača je preživjela taj period, a u nastavku je bila goropadna te je praktički pospremila svaku šansu. Najbolji igrač u toj pobjedi bio je Serge Gnabry koji je zabio četiri gola.

"Ovoliko golova sam mogao zabiti samo dok smo još igrali u mlađim uzrastima. Sačuvao sam loptu s utakmice, netko ju je napucao visoko na tribine. Hvala navijaču koji je bacio loptu natrag", izjavio je Gnabry.

Taj netko bio je njegov suigrač Javi Martinez, a Niklas Sule mu je kasnije, dok su slavili pobjedu - uklizao!

"Gnabry mi je jako dobar prijatelj, drago mi je zbog njega, ovo je bila njegova večer. Zašto sam mu uklizao? Udario me u glavu prije pa sam mu vratio", rekao je Sule.

Ovom pobjedom Bayern je potvrdio prvo mjesto u skupini i čini se kako za njega stvari u Ligi prvaka idu prema planu. Tottenham je na posljednjem mjestu te će za prolazak dalje morati pokazati puno više protiv Crvene zvezde u sljedeća dva ogleda.

Rezultati by SofaScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.