Zabio je golčinu protiv Uniteda u 90. minuti, ali nije slavio. Nitko ne zna zašto

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED je jučer u zaostaloj utakmici 7. kola engleske Premier lige s 1:1 remizirao na gostovanju kod Crystal Palacea, a jedini pogodak gostiju na susretu postigao je Bruno Fernandes u 44. minuti na asistenciju Christiana Eriksena. Remi je Palaceu donio Michael Olise golom u 90. minuti. Ovim remijem United je prekinuo niz od sedam uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima.

Olise nije slavio pogodak, usprkos tome što se radilo o spektakularnom udarcu u 90. minuti kojim se njegova momčad spasila od poraza. Engleskim medijima je to bilo posebno zanimljivo jer nema nijedan od uobičajenih razloga za to.

Nitko ne zna zašto ne slavi

Nije igrao u Unitedu ranije, nije imao smrtni slučaj i nije navijač Uniteda. Jedan stariji tekst Athletica otkriva da nitko zapravo i ne zna zašto Olise ponekad ne slavi golove. Sve je opisao Michael Morrison, njegov bivši suigrač iz Readinga.

"Znali smo mu reći da je čudan jer ne slavi golove koje zabije. Govorili smo mu "Mike, zabio si jako bitan gol, a ti samo šetaš natrag na mjesto. Što ti je?", ali nije nas doživljavao. Pobijedio bi trenera u nekoj igri u svlačionici pa slavio kao da je nešto strašno bitno, a u subotu bi zabio gol pred punim stadionom domaćih navijača i samo stajao. Nikad nismo shvatili zašto", rekao je Morrison.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.