Zadrani prizivaju čudo na Poljudu: "Hajdukovci su u euforiji, protiv nas neće biti motivirani"

"ZA NAS je super što je Hajduk uspio razbiti Unireju. To znači da će biti manje motivirani kad im u nedjelju mi dođemo na Poljud", smatra trener Zadra Dalibor Zebić. Proteklih su godina Zadrani često mučili Hajduk i "smijenili" im čak dvojicu trenera - Gorana Vučevića i Antu Mišu.

Obojica su davali ostavke upravo nakon poraza protiv Zadra. Stanka Poklepovića takva sudbina sigurno ne čeka, čak i ako izgubi, ali Zebić se svejedno nada da upravo njegova ekipa može "prizemljiti" Hajdukovce. Koji će u mislima ionako već biti na uzvratu u Rumunjskoj.

"Poklepović će odmarati neke važne igrače, iako bih ja volio da istrči s istom ekipom koja je igrala protiv Rumunja. Njihove zamjene će se još više truditi i u ovim trenucima euforije koja se stvara oko Hajduka mogle bi biti vrlo opasne jer žele dokazati da im je mjesto u ekipi. Sigurno će doći i dosta publike, a u takvom ambijentu moji igrači mogu samo profitirati. Splićani jesu apsolutni favoriti, ali nadam se da ćemo im dostojno parirati", kaže Zebić.

Trener Zadra najavio je kako gostujuća ekipa u Splitu doista nema što izgubiti, jer pozitivan rezultat nitko ni očekuje. "Hajduk je jači od nas na svim pozicijama, a još uz to imamo dosta problema s ozljedama i kartonima. Zbog toga ćemo morati igrati zatvorenije, s jednim napadačem i gustom sredinom ne bi li došli do njihove mreže iz kontra napada", kaže Zebić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.