Zagreb u Vršcu traži iskupljenje: "Nakon debakla s Partizanom, moramo pokazati kvalitetu"

RITAM utakmica svaka tri dana u ovom trenutku je nešto najbolje što se moglo dogoditi košarkašima i stručnom stožeru Košarkaškog kluba Zagreb Croatia osiguranje, jer nakon što su uvjerljivo poraženi na otvaranju ABA lige od Partizana već ih čeka utakmica 2. kola protiv Hemofarma u Vršcu, u utorak s početkom od 17 sati, i to će biti dobra prilika da se brzo ispere gorak okus koji je za sobom ostavila loše odigrana utakmica protiv Partizana.

Prilika je to, dakle, da Mravi pokažu i dokažu kvalitetu kojom raspolažu. Činjenica je kako ih u Vršcu čeka vrlo zahtjevno gostovanje, ali upravo stoga bi eventualna pobjeda imala još veću vrijednost. Naravno, svaka pobjeda i bodovi vrijede jednako, ali ovog puta pobjeda nad Hemofarmom bi značila i nešto više. Donijela bi povratak samopouzdanja i svojevrsno iskupljenje.

"Nakon što smo jako loše odigrali utakmicu s Partizanom ne ostaje nam ništa drugo nego tražiti pobjedu u Vršcu, ali i prikazati puno, puno bolju igru", najavio je gostovanje kod Hemofarma trener Zagreba Ivica Burić, te dodao:

"Vjerujem da smo mi kvalitetnija momčad i nadam se kako ćemo to pokazati i na parketu, te da ćemo boljom igrom stići do pobjede. Svjesni smo da Zagreb nikada nije pobijedio u Vršcu, ali nadamo se pobjedi".

Slično razmišljaju i kapetan momčadi Kruno Simon, te najiskusniji član momčadi Zagreba Damir Mulaomerović.

"Ovo gostovanje u Vršcu bi i samo po sebi bilo važno, ali nakon onakvog poraza od Partizana utakmica će za nas biti još važnija. Uzdrmani smo, ali moramo se skupiti i podignuti, pojedinačno i kao momčad, i pokušati ostvariti pobjedu protiv Hemofarma", veli popularni Mula, a Kruno Simon se nadovezao na Mulaomerovićeve riječi:

"Nismo dobro igrali protiv Partizana i doživjeli smo uvjerljivi poraz. Nije ugodno, ali protiv Hemofarma moramo napraviti sve da se barem djelomično iskupimo za taj poraz. Uvijek nam je bilo teško igrati u Vršcu, ali na ovu utakmicu gledam kao na priliku da prvi put pobijedimo Hemofarm u njihovoj dvorani. Uvjeren sam da imamo kvalitetu, samo to trebamo pokazati, nadam se već protiv Hemofarma".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.