Zahovič izazvao skandal: "Brutalno je vrijeđao moju majku, religiju i naciju"

Foto: Guliver Image/Getty Images, Screenshot Slovenske Novice

ZLATKO ZAHOVIČ kao igrač bio je fantastičan nogometni znalac, no također i onda je bio čovjek teška karaktera - prgav i tašt.

Još pamtimo suze Srečka Kataneca, slovenske nogometne legende, kojeg je kao izbornika za vrijeme Eura 2000. u Belgiji i Nizozemskoj izvrijeđala tadašnja prva vedeta slovenske reprezentacije, jer ga je ovaj zamijenio na prvoj utakmici protiv Španjolske.
 
Danas je Zahovič sportski direktor Maribora, a kako vidimo, karakter mu je ostao isti. Nakon što su navijači ''Viola'', najprije verbalno, ali i fizičkim nasiljem na treningu momčadi, izrazili svoje nezadovoljstvo igrom momčadi, koja trenutno za vodećom Olimpijom zaostaje dva boda, makedonski reprezentativac Agim Ibraimi zatražio je od sportskog direktora kluba Zlatka Zahoviča da zaštiti nogometaše. Ovaj je na to poludio.
 
Zahovič je navodno, kako pišu slovenski mediji, uz bujicu psovki ''pojasnio'' makedonskom igraču da su takve reakcije navijača poželjne, jer samo dodatno motiviraju momčad, da bi poslije Ibraimi saznao da je suspendiran jer se usprotivio Zahoviču.
 
Ibraimi je odlučio u medijima progovoriti o cijelom slučaju i pokazao je Slovenskim novicama SMS poruke, koje mu je Zahovič pod utjecajem alkohola u kasnim noćnim satima slao i u kojima ga je brutalno vrijeđao.
 
"Očekivao sam ispriku, po mogućnosti javnu, a dobio sam suspenziju. Uz moj ponos, povrijedio je tri stvari koje su mi svete, moju majku, religiju i naciju", rekao je Ibraimi za Slovenske Novice te je dodao kako bez obzira na moguću kaznu ide ovaj put do kraja.
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.