Zamalo je nokautirao Dinamo i smijenio Jakirovića. Sad po njega dolazi Mourinho

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

TALIJANSKI sportski mediji danas su puni Fabijana Krivaka, 18-godišnjeg veznjaka Lokomotive. Krivak je dosad za Lokomotivu odigrao samo 17 utakmica, ali već se priča o tome da bi na zimu mogao napustiti klub. Za njegovo dovođenje zainteresiran je Jose Mourinho. Portugalac bi ga volio vidjeti u Romi.

Tuttomercato i Calciomercato navode da je Roma spremna Lokomotivi isplatiti odštetu od tri milijuna eura, a rimski klub ponudio bi i određeni postotak od sljedećeg transfera. Osim toga, Il Romanista navodi da je sportski direktor Tiago Pinto dao dozvolu da se u realizaciju krene već u siječnju.

Tko je uopće Fabijan Krivak?

Mladi Krivak prošlu je sezonu proveo kao dvojno registriran igrač Lokomotive i Jaruna. U Prvoj NL (drugom rangu hrvatskog nogometa) skupljao je minute i iskustvo dok je čekao priliku u Lokomotivi. Silvio Čabraja ubrzo mu ju je i dao.

Otad je skupio 17 nastupa, a posebno se pamti onaj protiv Dinama u nedavnom porazu Lokomotive 2:1. Dinamo je tada slavio kasnim preokretom, a upravo je Krivak mogao spriječiti takav rasplet. Naime, na 1:0 Krivak je imao stopostotnu šansu. Mogao je udvostručiti vodstvo i vjerojatno potpisati otkaz Sergeju Jakiroviću, ali promašio je i Dinamo se uspio spasiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.