Ronaldo Luís Nazário de Lima

"Zamrznuo sam toliko sperme da moja djevojka može roditi cijelu momčad ako želi"

Foto: EPA-EFE

Ronaldo Luís Nazário de Lima, poznatiji kao Ronaldo, odradio je intervju za Financial Times. Ronaldo se nakon uspješne nogometne karijere, tijekom koje je zaradio status jednog od najboljih igrača u povijesti, bacio u poslovne vode.

Ipak, u svakom s Ronaldom tema nogometa je neizbježna pa je popularni Brazilac pričao o nekim vrlo zanimljivim stvarima. Tako je ispričao kako se osjećao noć prije velikog finala Svjetskog prvenstva 2002. u Koreji i Japanu. Brazil je svladao Njemačku s 2:0, ali Ronaldo je bio toliko nervozan noć prije utakmice da se bojao da ne doživi epileptični napad koji mu se dogodio četiri godine prije toga.

Dida i Ronaldo

"Finale u Yokohami igralo se u 20 sati. Dan prije nakon večere svi su otišli spavati, a ja sam samo mislio: 'Jebote, ne želim spavati.' Tražio sam ljude s kojima bih mogao razgovarati i došao sam Didi, našem golmanu i rekao sam mu: 'Molim te, ostani sa mnom.' Nisam spavao cijelu noć jer me bilo strah da ne dobijem napad. Dida je bio sa mnom cijelo vrijeme", rekao je Ronaldo.

Jedan od problema koji su Ronaldu tijekom karijere zamjerali bila je prekomjerna tjelesna masa. Ronaldo je u svom stilu odgovorio na to pitanje.

"Deserti su uvijek bili moj problem. Danas postoje mnogi pokreti koji brane prava homoseksualaca, crnaca, ali ne sjećam se da me itko branio kad su me zvali debelim", rekao je pravi Ronaldo, a zatim otkrio što je napravio u slučaju ako njegova 13 godina mlađa djevojka, supermodel Celina Locks, poželi imati djece. Ronaldo je 2010. napravio vazektomiju nakon što je potvrđeno da je otac dječaka Alexandera koji je rođen 2005. godine, a njegova majka je konobarica koju je Ronaldo upoznao 2002. u Tokiju.

"Da, imao sam vazektomiju, ali zamrznuo sam dovoljno sperme da moja djevojka može roditi cijelu nogometnu momčad ako želi", završio je Ronaldo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.