Zanimljiva presica Albanaca na Maksimiru: "To je kao da Ramosa pitate je li sretan što neće igrati Messi"

Foto: Hina

DINAMO u četvrtak od 19 sati dočekuje Skenderbeu u prvoj utakmici play-offa Europske lige, a pred novinare su izašli trener albanske momčadi Ilir Daja i hrvatski branič Marko Radas. 
 
"Došli smo odigrati dobru utakmicu, pokazati Dinamu da smo i mi dio Europe, da smo zaslužili igrati u Europskoj ligi. Prošli smo tri pretkola, sigurno želimo i četvrto, nismo se došli ovamo predati", rekao je Daja.
 
Dinamo se prije dvije godine lako obračunao s Albancima...
 
"Teško je to uspoređivati, promijenile su se obje momčadi, a mi smo promijenili dosta igrača, kao i Dinamo. Opet, dosta je igrača istih kao što je bilo i tada."
 
Skenderbeu, nekad i sad, usporedio je i Radas...
 
"Mislim da smo bolji nego prije dvije godine. Tada smo u momčadi imali dva-tri kvalitetnija pojedinca, ali danas smo veći kolektiv. A to je uvijek puno bolje."
 
Kako bi Skenderbeu prošao u HNL-u?
 
"Teško pitanje. Dinamo je odličan, Hajduk je uvijek - Hajduk, a Rijeka se nametnula kao ozbiljan klub. Sviđa mi se i sportska politika Osijeka, stvarno rade dobar posao. Ipak, mislim da bismo se mi sa svima njima borili u kontinuitetu, da bismo uz njih napadali mjesta koja vode u Europu."
 
Albance raduje što neće igrati Hilal Soudani...
 
"Naravno da nam je lakše zbog toga, pa to je kao da Ramosa pitate je li sretan što neće igrati Messi! Dinamo doista ima jako dobre igrače, znam da će im Soudani nedostajati, ali to neće biti presudno."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.