FIFA

Završen veliki turnir, evo tko je najbolji igrač Fife s prostora bivše Jugoslavije

Foto: Facebook

VELIKIM finalom četvorice najboljih igrača Fife završena je ova sezona regionalnog natjecanja koje je održano u sklopu Reboot Online Games Weeka. 

Neviđenom dominacijom bez ijednog poraza do titule je protutnjao Tarik Novo, 19-godišnjak iz sarajevske momčadi Exotic. Prvo je u četvrtfinalu s 2-0 pobijedio branitelja naslova Esada Memića, profesionalnog igrača Osijeka, a kasnije istim rezultatom i Miloša Majdevca, najtrofejnijeg regionalnog igrača i bivšeg člana Crvene zvezde. U finale je opet preko loser bracketa stigao Memić, ali ni on nije uspio otkinuti pobjedu Novi pa je Sarajlija završio natjecanje s omjerom 6-0.

"Prezadovoljan sam osvajanjem titule bez ijednog poraza u veoma jakoj konkurenciji. U ovoj sezoni sam imao puno uspona i padova, ali sam se trudio napredovati i na kraju se trud isplatio. Čestitam i svim ostalim igračima, mojim prijateljima, na odličnom plasmanu. Jedva čekam novu sezonu", rekao je Novo koji je prošle sezone završio na četvrtom mjestu i posebno se zahvalio Rijadu Šekeriću, team menadžeru Exotica.

"Bilo je zanimljivo, dok nije počelo", rekao je o finalu Memić, ujedno i YouTuber, i tako najbolje opisao dominaciju svog sugrađanina u finalnom susretu.

Nagradni fond 2150 eura, za dječji dom skupljeno 28 tisuća kuna

Novo je osvajanjem titule regionalnog prvaka postao bogatiji za 1100 eura, Memić je osvojio 600 eura, Majdevac 300, a Ajdin Ćatić, koji je završio četvrti bez ijedne pobjede, dobio je 150 eura. 

Finale je imalo i humanitarni karakter pa je tako tijekom cijelog tjedna u velikoj akciji Reboot Online Games Weeka prikupljeno više od 28 tisuća kuna za dječji dom Vrbina iz Siska.

Sve utakmice Top4 Adrije možete pogledati ovdje:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.