HNL

Zekić: Slaven Belupo je skoro 30 godina u ligi, a na utakmicu dođe 500 ljudi

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

OSIJEK je pogotkom Mije Caktaša pobijedio Slaven Belupo u 30. kolu Prve HNL. Jedini pogodak na utakmici odigranoj u Koprivnici pao je u 35. minuti. Momčad Nenada Bjelice imala je malo više konkretnijih prilika, no i koprivnički sastav trenera Zorana Zekića imao je svoje prilike.

"Rutinska pobjeda Osijeka. Pokušavali smo, imali puno situacija, ali nažalost nismo bili konkretni. Svi znamo da je Caktaš najbolji igrač lige iz drugoga plana. Mi to nismo prepoznali, bio je mali nesporazum. I današnja je utakmica za nas zapravo mučenje", rekao je Zekić.

"Ispali smo iz takmičarskog ritma, iz radovanja nogometu. Pokušavamo, ali ne ide", dodao je trener Slaven Belupa, koji posljednjih pet kola ne zna za pobjedu. "Dok smo bili na 200 posto, izgledali smo kao momčad. Čim smo malo popustili - ne s namjerom, već mi to ne možemo držati - nismo ono što smo bili zadnjih mjeseci."

"Kažu, vidi kako je Zeka nervozan"

"Imao sam jako lijepih trenutaka u Koprivnici. U posljednje vrijeme baš i nije tako. Ova situacija nije dobra. Meni je ovo paćenje, nemamo energiju, nemamo ono što moramo imati za prvu ligu i nadam se da ćemo svi u klubu sjesti i iskreno porazgovarati da neke stvari promijenimo. Ako ne ide, ne ide", kazao je Zekić na konferenciji za medije nakon utakmice.

"Kažu, vidi kako je Zeka nervozan. Nisam ja nervozan zato što sam nervozan tip, nego zato što prepoznajem situaciju i probleme. I moramo se početi s tim problemima baviti. Ja da igram protiv najjače momčadi na svijetu, želim nešto probati", nastavio je.

"Moramo pronaći identitet i put. Znam da je ovdje već godinama ovakva situacija i glavno je ostati u ligi, ali treba dati više. Ovaj klub je već skoro 30 godina u ligi, a njega protiv Osijeka dođe pogledati 500-tinjak ljudi. Vjerojatno više nismo ni zaslužili", zaključio je Zekić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.