Žestoke kritike za bivšeg HNL trenera: Znao je zagaditi zrak samo svojom pojavom

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

BIVŠI poljski nogometni reprezentativac Radoslav Kalužnji dao je intervju za poljski portal przegladsportowy.onet.pl. U njemu se dotaknuo svog bivšeg suigrača Brune Akrapovića, hrvatskoj javnosti poznatog po tome što je trenirao RNK Split u HNL-u, a više puta je i povezivan s klupama Dinama i Hajduka. Osim RNK Splita, Akrapović je vodio i Lokomotiv Plovdiv, CSKA Sofiju i Al-Wehdu.

S Kalužnjim je igrao u Energie Cottbusu, a Poljak za bivšeg reprezentativca BiH nije imao ništa lijepo za reći. Opširno je opisao zašto ga smatra pretjerano agresivnim igračem, a posegnuo je i za uvredama, pa ga je tako nazvao moronom.

"Užasno neugodan tip. Čak i na treningu. Bio je tornado. Riječ moron nije prejaka kad se njega opisuje. Što je taj sve radio... Znao je stati nekome na nogu i namjerno zavrnuti krampone. Bilo mu je svejedno radi li to protivnicima na terenu ili suigračima na treningu. Znate li koliko to boli", rekao je Poljak pa dodao:

"On bi zagadio zrak samo svojom pojavom. Pljunuo me i uštipnuo za bokove. To se jednom dogodilo. Ponavljam, njemu nije bilo razlike između utakmice i treninga, između protivnika i suigrača. Ako mu je naređeno da nekog čuva, koristio je najprimitivnije metode. Imao je problema s glavom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.