Zvezdin gazda pravdao neuspjeh u Europi pa spomenuo Dinamo: Imaju milijunske ugovore

Photo: M.M./ATAImages

ZVEZDIN predsjednik Zvezdan Terzić odgovarao je na pitanja studenata Ekonomskog fakulteta. Govorio je o budžetu srpskog prvaka i u toj se prilici dotaknuo zagrebačkog Dinama. Terzić smatra kako su budžeti Dinama i Crvene zvezde trenutno neusporedivi:

"Ove godine smo doveli Bukarija za dva milijuna eura, plus milijun eura bonusa, koji će se ostvariti. Prije toga smo Ivanića platili 1.5 milijuna eura, toliko i Kangwu ovog ljeta", započeo je Terzić pa nastavio: "Pešić je plaćen milijun. Sudaramo se s Monacom koji investira minimalno 15 milijuna eura u igrače.

"Dinamo ima igrače s milijunskim ugovorima"

Mi smo skučeni. Moramo povećati prihode kako bismo dovodili skuplje igrače koji bi donosili dodatnu kvalitetu. Igrači koji se plate milijun ili 1.5 milijuna eura teško će praviti razliku u Europi, u Ligi prvaka. Nama je najveća plaća 600 tisuća eura."

"To je malo. Olympiakos i Dinamo imaju igrače s milijunskim ugovorima. Greške se događaju i događat će se u budućnosti. Eto, Manchester United dovede Harryja Maguirea. Njega nikada ne bih doveo u Zvezdu." Zvezda je ove jeseni završila posljednja u skupini H Europa lige, iza Ferencvarosa, Monaca i Trabzonspora.