Navijači su ga kritizirali na Svjetskom prvenstvu. Opisao je što mu se događalo

Foto: EPA

LAUTARO MARTINEZ, napadač Intera i argentinske reprezentacije, rekao je kakav je problem s ozljedom imao na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje je njegova momčad osvojila prvo mjesto. S obzirom na loše nastupe na početku turnira, navijači su ga kritizirali, a izbornik Lionel Scaloni zamijenio Julianom Alvarezom.

No, Martinez je za ESPN otkrio što mu se događalo. "Kad sam stigao na Svjetsko prvenstvo, nisam mogao ni šutnuti loptu jer mi je gležanj bio u užasnom stanju. Bio sam jako sretan kada sam vidio da je Julian u izvanrednoj formi jer je mogao momčadi dati ono što ja u tom trenutku nisam", izjavio je 25-godišnji napadač.

"Protiv Saudijske Arabije sam igrao uz injekcije protiv bolova"

"U jednom trenutku mi je Leo Messi prišao i rekao da se koncentriram na oporavak jer ću biti koristan za momčad u posljednjim minutama utakmica. Već sam igrajući za Inter osjetio takvu bol u gležnju.

Rekao sam treneru kakva je situacija te tražio odmor kako bih se pripremio za prvu utakmicu. Protiv Saudijske Arabije sam igrao uz injekcije protiv bolova, ali i dalje nisam mogao redovito trenirati", rekao je Martinez, koji je za Argentinu odigrao 46 utakmica i postigao 21 gol.