Zvijezda Barcelone odbila se slikati s ljudima ispred stadiona: To nisu navijači

Foto: EPA

NOGOMETAŠ Manchester Cityja na posudbi u Barceloni izazvao je mini skandal. Naime, nije se htio fotografirati s ljudima ispred stadiona. Cancelo je snimljen kako im govori da su dosadni. Nije mogao proći od njih na trening, a ipak su se nekako uspjeli na silu uslikati s nogometašem Barcelone. Cancelo je zbog toga doživio kritike, a na Instagramu je objasnio zašto se nije htio fotografirati. 

"Zbog gluposti koje mi pišete u komentarima moram reći neke stvari. Prije svega, ovo nisu navijači, to su 20-godišnji klinci koji su svaki dan pred vratima trening-centra ili u parku kad hodam sa svojom kćeri ili kad večeram s djevojkom. Oni traže autograme i prodaju ih kasnije. I to se ponavlja iz dana u dan. To su ljudi koji ne poštuju tuđi prostor, nisu pravi navijači", objasnio je Cancelo.

Fenomen profesionalnih lovaca na autograme prisutan je već neko vrijeme. Trener Liverpoola Jurgen Klopp imao je bijesni ispad na barem jednog od njih, a zbog njih je neugodnu situaciju doživio i Mason Mount, nogometaš Manchester Uniteda.

 

Pročitajte više