Barcelona ga platila 55 mil. eura, a sad su ga naljutile glasine o njemu: "Laži!"

Foto: EPA

RAPHINHA (26), krilni igrač Barcelone u koju je došao prošle godine iz Leedsa za 55 milijuna eura, na Instagramu je komentirao glasine o tome da je spreman nakon svega jedne sezone napustiti katalonski klub. Brazilski reprezentativac ispod objave na stranici Fanatico Sport Futebol, koja je podijelila glasinu, napisao je: "Laži. Osoba koja je to rekla je lažljivac te je neinformirana."

Potom je dodao: "U redu, obrisali ste mi komentar. Ovo je laž i osoba koja je to rekla je neinformirani lažljivac i potpuno neprofesionalan. Ako obrišete ovaj komentar, objavit ću na svom Instagramu." Podsjetimo, Barcelona zbog zadovoljavanja pravila financijskog fair-playa, pa i vraćanja Lionela Messija, mora ušparati novac. Brojni mediji su više puta istaknuli kako bi Raphinha mogao biti jedan od igrača koje će prodati jer na njemu može zaraditi velik novac.

Raphinhu navodno želi Newcastle, dok su ga prije odlaska u Barcelonu pratili Chelsea i Arsenal, tvrdi Mirror. S Barcelonom je potpisao ugovor do ljeta 2027. godine, a ove sezone je kod trenera Xavija Hernandeza upisao 45 nastupa, deset pogodaka i 11 asistencija. Transfermarkt ga procjenjuje na 50 milijuna eura.