Zvijezda Rijeke: Izjava Samovojske je ponižavajuća. Nije u redu

Foto: Zeljko Lukunic, Nel Pavletic/PIXSELL

KRILNI napadač Rijeke Marco Pašalić (22) komentirao je izjavu stručnog komentatora HRT-a Antona Samovojske, koji je krajem kolovoza u HRT-ovoj emisiji posvećenoj Ligi prvaka rekao: "Rijeka ima vrlo mlad kadar. Tu se vidi potencijal među tim igračima. Gledam Pašalića pa se pitam igra li u reprezentaciji krivi Pašalić, kako je ovaj otvorio sezonu. Perfektno. Izvanredno. Kakva ljevica i kakve pogotke postiže, to je fantastično."

"Krivi Pašalić" o kojem je govorio Samovojska je veznjak Atalante i hrvatske reprezentacije Mario Pašalić (28), bivši igrač Hajduka, Monaca, Elchea, Spartaka i Milana. Mario Pašalić je s reprezentacijom prošle godine osvojio svjetsku broncu, nastupivši na svim utakmicama u Kataru. U ligama Petice odigrao je preko 200 utakmica, a u karijeri je za klubove i reprezentaciju zabio 84 gola.

Marco Pašalić odgovorio je što misli o izjavi Samovojske. "Ne bih tu izjavu podržao, ne bih ništa rekao. To je kriva izjava. Diže se jednog Pašalića, a ponižava drugog. Nije u redu. Na kraju krajeva, ako će obojica biti u reprezentaciji, onda smo svi sretni i sve je super", rekao je Pašalić.

Marco Pašalić zabio je fantastične golove za Rijeku na početku sezone

Pašalić je ovog ljeta stigao u Rijeku nakon što je dvije godine bio član druge ekipe Borussije Dortmund. Mladi reprezentativac Hrvatske odmah se pokazao kao pun pogodak. U prvih devet nastupa za Rijeku namjestio je dva pogotka i zabio šest, od kojih su većina bili spektakularni udarci izvan kaznenog prostora.

"Udaram po instinktu. Ciljam, ali ponekad moram dodati, a ne pucati. Ušle su, no ponekad treba dodati. Bitno je pucati na gol, inače ne možeš zabiti gol. Na treningu ne radimo samo udarac izvan kaznenog prostora već i unutar", otkrio je Pašalić uoči subotnjeg susreta Rijeke i Osijeka u osmom kolu HNL-a

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.