Hajduk

Zvijezda Villarreala: Atmosfera na Poljudu je najbolja. Bolja od Anfielda

Foto: EPA-EFE

PAU TORRES u Villarrealu ima status živuće legende. 25-godišnji stoper rođen je u malom gradiću u pokrajini Valenciji i cijeloga života nosio je dres Žute podmornice. U tom periodu postao je španjolski reprezentativac i jedan od najtraženijih stopera u Europi, a svoj klub je lani u Europa ligi predvodio do prvog trofeja u njegovoj povijesti. 

Kasnije je i odbio transfer u Premier ligu kako bi s Villarrealom igrao Ligu prvaka i s obzirom na duljinu iskustva na najvišoj razini igrao je protiv gotovo svih najboljih svjetskih klubova. Tijekom njegovog gostovanja u podcastu za španjolsko izdanje DAZN-a voditelj je Torresa upitao koja je najbolja atmosfera u kojoj je igrao u karijeri.

"Ona protiv Liverpoola i Hajduka iz Splita" odgovorio je bez previše razmišljanja. "Atmosfera kod Hajduka je nevjerojatna, cijeli stadion je pjevao 90 minuta, nisu prestali čak ni kada smo ih izbacili iz Konferencijske lige." Voditelj je izrazio zadovoljstvo Torresovim odabirom, konstatirajući kako je i on čuo za atmosferu koju ima Hajduk, iako klub nije poznat poput onih najuspješnijih.

Na kraju je Torresa upitao bi li, kada bi morao birati, prije izabrao igrati za klub s atmosferom kakvu ima Liverpool ili onom Hajdukovom, na što je stoper Villarreala rekao: "To su dva vrlo različita kluba i različite atmosfere, ali kada bih morao birati, bila bi to ona koju ima Hajduk Split."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.