Euro 2020

Zvijezdi Liverpoola prognozirali da neće ići na Euro. Ovo je njegova poruka

Foto: Andy Rowland/Guliver Image

IZBORNIK Engleske Gareth Southgate objavio je konačni popis od 26 igrača koji će nastupati za ovu reprezentaciju na predstojećem Euru, a na listi je i desni bek Liverpoola Trent Alexander-Arnold.

Budući da Engleska na mjestu desnog beka ima izuzetnu konkurenciju, vjerojatno najbolju na svijetu, predviđalo se da Trent neće biti na popisu jer je s Liverpoolom imao tešku sezonu u kojoj je klub s Anfielda tek u posljednjem kolu izborio plasman u Ligu prvaka.

"Uvijek vjerujte u sebe"

Trent je tijekom proteklih sezona stekao reputaciju jednog od najboljih bekova svijeta, ali ove sezone počele su sumnje u njegove kvalitete.

U Engleskoj na poziciji desnog beka uglavnom igra Kyle Walker iz Manchester Cityja, a uz Trenta u konkurenciji su još Kieran Trippier (Atletico Madrid), Reece James (Chelsea) i Aaron Wan-Bissaka (Manchester United) koji nije bio ni na širem popisu.

Na kraju je Southgate odlučio na Euro povesti čak četiri desna beka (Walker, Trent, James, Trippier), čime je razveselio igrača Liverpoola.

"Uvijek vjerujte u sebe. Ušutkajte one koji sumnjaju", objavio je Alexander-Arnold na Twitteru, pri čemu je podijelio fotografiju u dresu Engleske.

Engleska će prvi susret u skupini D igrati protiv Hrvatske 13. lipnja, a onda je očekuju ogledi protiv Škotske (18. lipnja) i Češke (22. lipnja).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.