Zvijezdu Liverpoola uhodi zaluđena obožavateljica. Život mu je već godinu dana pakao

Foto: Profimedia

LIVERPOOLOVA zvijezda i engleski reprezentativac Trent Alexander-Arnold morao je unajmiti tjelohranitelje i privatnog detektiva te promijeniti telefonski broj jer ga već godinu dana opsjeda napaljena obožavateljica koja ga uhodi te uznemiruje nogometaša i njegovu obitelj.

"Seksom zaluđena" ženska osoba, kako je naziva The Sun, dolazila mu je pred kuću, u Liverpoolov trening-centar i u njegove omiljene restorane, slala mu eksplicitne sadržaje na telefon i na kućnu adresu. I članovi njegove obitelji dobivali su "bolesne poruke".

Alexander-Arnoldu su zbog neželjene situacije savjetovali da poduzme niz sigurnosnih mjera, pa je unajmio tjelohranitelje i privatnog istražitelja, promijenio broj telefona, ugradio nadzorne kamere te tražio provjeru pošte. U Liverpoolu su svjesni situacije i "pružaju punu potporu" svom igraču.

Godina dana pakla

"Već više od godinu dana to je pakao za Trenta", navodi Sun riječi svog izvora. "Ta žena terorizira njega i njegovu obitelj, bombardira ih eksplicitnim porukama, stalno ga zove na telefon, šalje neželjena pisma i opscene materijale u njegov dom u Cheshireu. Ovo je stvarno zabrinjavajuće za Trenta, koji čini sve što može da mu ne utječe na izvedbe na terenu."

Tu je burnu godinu zvijezdi Liverpoola dodatno "začinio" incident iz listopada. U oluji je za dlaku izbjegao tragediju kad se stup dalekovoda srušio na cestu. Nakon svega nedavno je ozlijedio koljeno te ga neće biti na terenu najmanje mjesec dana.