100% online studijem do diplome iz područja menadžmenta

Foto: PR

POSLODAVCIMA današnjice važan je gospodarski uspjeh stvaranjem novih vrijednosti, uz održivi razvoj i odgovornost prema zajednici u kojoj organizacija posluje. Za uspješnost ključni su kvalitetni ljudski resursi koji, osim teorijskih, posjeduju i praktična primjenjiva znanja i vještine

Ako bi i vama koristila diploma da biste mogli napredovati na radnom mjestu ili pak dobiti bolji posao, savjetujemo vam da razmislite o studiju iz područja menadžmenta. Na DOBA Fakultetu, vodećem međunarodnom online fakultetu iz Slovenije, studira više od 1500 online studenata, od kojih čak 497 na hrvatskom jeziku. 90 % studenata koji su zaposleni najčešće odabire program MENADŽMENT U SUVREMENOM POSLOVANJU koji sadrži tri aktualna smjera:  

•    Menadžment
•    Kadrovski menadžment 
•    Digitalni menadžment

Studij na DOBA Fakultetu namijenjen je onima koji žele steći vrijednu i priznatu međunarodnu diplomu studirajući u interkulturalnom studijskom okruženju. 

Pošaljite mi informacije 

100 % ONLINE STUDIJ – idealan način studiranja za zaposlene

Online studij na DOBA Fakultetu studentima pruža mnogo više nego samo snimke predavanja. Studijski se programi provode u cijelosti online, bez fizičkog kontakta između studenta i profesora. Studij se odvija u virtualnom okruženju koje omogućuje komunikaciju između studenata, profesora i online mentora. Na taj način u virtualnom okruženju studenti pristupaju gradivima, studijskim aktivnostima i zadacima te komunikacijskim alatima. Tijekom studija imat ćete potpunu podršku profesora, fakultetskog osoblja i online mentora. "Mogućnost da na raspolaganju imate kontinuiranu i neposrednu podršku svojih profesora, mentora i tutora u bilo kojem trenutku, nešto je posve inovativno i vrijedno pohvale!", rekao je Lucian Mrzlić.

Pošaljite mi informacije 

Bitno je i to da su svi studijski programi DOBA Fakulteta akreditirani od strane NAKVIS-a (Nacionalne agencije RS za kvalitetu u visokom školstvu), koji je član ENQA - The European Association for Quality Assurance i Higher Education. Međunarodne akreditacije koje je DOBA Fakultet dobio, potvrđuju da se online studiji na DOBA Fakultetu provode u skladu s visokim međunarodnim standardima. 

DOBA Fakultet najveći je online fakultet u JI Europi

-    23 godina provođenja online studija na DOBI
-    2 međunarodne akreditacije online studija
-    Više od 6000 online diplomanata
-    11 akreditiranih i javno važećih studijskih programa u cijelosti se odvija online
-    programe provode na hrvatskom, na slovenskom i na engleskom jeziku
-    studenti studiraju iz 46 zemalja svijeta 
-    godišnje više od 1500 online studenata 

VIŠE INFORMACIJA

Bitno je da prije upisa dobijete sve informacije o programima i tijeku online studija. Na DOBA Fakultetu na raspolaganju su vam savjetnici koji u najkraćem roku pronalaze odgovore na sva vaša pitanja. Na raspolaganju su vam i za osobna savjetovanja uživo ili online. 

Pošaljite mi informacije 

PREDSTAVLJANJE PROGRAMA

•    Online predstavljanja: u četvrtak, 8. rujna 2022. u 19 sati, na poveznici
•    Zagreb - Hotel Academia, Ul. Ivana Tkalčića 88, u četvrtak, 8. i 22. rujna 2022. od 12 do 16 sati
•    Split - Hotel Atrium, Ul. Domovinskog rata 49, u petak, 22. rujna od 12 do 16 sati

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.