Američka učiteljica koja je spavala s tri tinejdžera osuđena na 22 godine zatvora

Screenshot: YouTube

BIVŠA učiteljica iz Floride koja je priznala da je spavala s tri učenika osuđena je na 22 godine zatvora, javlja Wftv.

30-godišnja Jennifer Fichter iz Davenporta priznala je krivnju za seksualno zlostavljanje tri tinejdžera. Svaka od optužbi donosi maksimalnu kaznu zatvora od 15 godina.

Fichter je uhićena u travnju 2014. godine, zbog sumnje da je održavala seksualnu vezu s jednim od učenika škole u kojoj je tri godine radila kao učiteljica engleskog jezika.

S tinejdžerom se seksala u kamionetu na parkiralištima

Dokazi koji su se pojavili nakon uhićenja pokazali su kako je seksualne odnose sa 17-godišnjakom upražnjavala u svojem kamionietu na parkiralištima.

Majka tinejdžera slomljena je saznanjima koje je dobila tijekom ispitivanja i suđenja. Također je jednom prilikom pitala osuđenu što vidi u 17-godišnjaku, a ona joj je odgovorila kako je žrtvu voljela i željela da budu zajedno.

Dokumenti pokazuju kako su postojali pokušaji da veza ostane tajna, budući da je Fichter navodno koristila lažno ime u sms porukama.

Nakon suđenja pojavile su se još dvije žrtve, također tinejdžeri

Žrtva je istražiteljima ispričala kako je zlostavljanje počelo u studenom. Sve je počelo kada je osuđena počela trljati njegovu nogu tijekom sata u studenom. Do božićnih praznika oni su se već dopisivali.

Nakon što je pohotna učiteljica uhićena javila su se još dvojica tinejdžera koji su je također optužila za zlostavljanje.

 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.