Batarelo: Kolinda u SAD-u nije trebala ići Clintonima jer su oni promotori kulture smrti

Screenshot: Youtube

"NEMOJMO raditi božanstvo niti kraljicu od nje. To je politički nezrelo", komentirao je Kolindu Grabar-Kitarović na svom Facebook profilu Vice John Batarelo, predsjednik katoličke udruge Vigilare.

Dodao je da su joj novi konzervativci dali javnu podršku prije drugog kruga no to ne znači da su joj dali "bjanko ček da radi kako god".

Zamjera predsjednici što je u New Yorku bila na konferenciji koji organizira Zaklada Clinton o ravnopravnosti spolova. Navodi da se radi o privatnoj inicijativi, a ne o službenom posjetu.

"Clintoni sustavno razgrađuju tradicionalne vrednote"

Posebno ga je zasmetalo to što su Bill i Hillary Clinton, kako kaže, poznati podupiratelji i promotori kulture smrti, to jest za pobačaj i protiv drugih tradicionalnih vrednota.

"Oni sustavno razgrađuju tradicionalne i konzervativne vrednote na koje je izgrađen SAD i zapadni svijet... Hoće li predsjednica braniti pravo nerođene djece? Hoće li zagovarati važnost tradicionalnog braka, važnost majčinstva, itd.?", pita se Batarelo i dodaje da se odlasku Vesna Pusić tamo ne bi čudio, ali bi Kolinda trebala biti čista suprotnost "ekstremno lijevoj liberalnoj opciji Clintonovih".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.