Biskup koji je dočekao Kordića organizira koncert ispred sisačke katedrale - glavna zvijezda Thompson

Foto: Sisačka biskupija

JOŠ U SRPNJU dio javnosti, među kojima Islamska zajednica u BiH te pojedine nevladine organizacije, oštro su reagirale na pojavljivanje biskupa Vlade Košića na dočeku ratnog zločinca Darija Kordića. Crkva ga je tada podržala, a on je izjavljivao kako je Kordić moralna veličina jer je na sebe preuzeo teret krivnje koja nije utemeljena na činjenicama. Dario Kordić bio je zvijezda večeri i u Čavoglavama gdje je proslavu organizirao Thompson.

A 13. rujna na sisačkom trgu u organizaciji Košićeve biskupije pjevat će - Thompson, koji je veliki prijatelj i sa šibenskim biskupom.

Kako je objavljeno na web stranicama Sisačke biskupije, biskupijska zaklada Fra Bonifacije Ivan Pavletić i Sisačka biskupija organiziraju humanitarni koncert u subotu 13. rujna 2014. godine s početkom u 20 sati u Sisku na Trgu bana Jelačića ispred katedrale.

"U prvom dijelu nastupit će zborovi mladih grada Siska i Sisačke biskupije, a u drugom Marko Perković Thompson. Prihod od koncerta pomoći će u daljnjem školovanju potrebitih stipendista Zaklade koja je u posljednje četiri godine dodijelila preko 200 stipendija. Ulaz na koncert je organiziran preko župnih ureda.", stoji na stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.