Brojne humanitarne akcije uoči blagdana: Pomaže se siromašnoj djeci, beskućnicima i ostalim najpotrebnijima

Ilustracija: Damjan Tadić/Cropix

U PREDBLAGDANSKO vrijeme održavaju se brojne humanitarne akcije kako bi se blagdane bar malo uljepšalo onima koji si sami malo toga mogu priuštiti. I danas se održavaju neke od njih.

Humanitarna večera zaklade "Vatreno srce"

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras organizira humanitarnu večeru kako bi prikupili sredstva za rad humanitarne zaklade "Vatreno srce".

Zaklada "Vatreno srce" osnovana je na inicijativu hrvatske nogometne reprezentacije, djeluje od 2010. godine i svojim radom pomaže djeci kojoj je potrebna pomoć.

Kako bi prikupili potrebna sredstva za daljnji rad hrvatska nogometna reprezentacija organizira veliku humanitarnu i donatorsku večeru, koja će se održati večeras u Zagrebu.

Među gostima će biti i hrvatski nogometni reprezentativci, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac te laureati tradicionalne godišnje nagrade "Vatrena krila", kluba navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni".

Humanitarna akcija za pomoć beskućnicima


Humanitarnu akciju za pomoć beskućnicima, djeci, starijim osobama i obiteljima organizira Kršćanska zaklada EKO-S.O.S.

Tijekom prosinca, na zagrebačkom Zrinjevcu postavili su informativni štand na kojem se prikupljaju robne donacije, a posjetitelji se mogu prijaviti za suradnju i bilo koji oblik pomoći onima kojima je to najpotrebnije, kaže ravnatelj Zaklade Josip Matić.

"Može se pomoći dolaskom na info štand koji je trenutno na Zrinjevcu koji je počeo s radom 1. 12. i bit će do 31. 12. To je svaki dan od 10 ujutro d 22 sata navečer. Posjetom se mogu donijeti donacije, robne, hrana, lijekovi, odjeća, obuća i slično i ljudi se mogu prijaviti za novog volontera. Predati upit za izvođenje usluga jednostavnih poslova i u skladu s njihovim zanimanjem i strukom", ističe Matić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.