Djevojku koju je u ropstvu držala obitelj iz BiH zlostavljali su i susjedi?



ČLANOVI obitelji Marinković nisu bili jedini koji su zlostavljali 19-godišnju Njemicu Betinu Siegner, koju su u selu Gojčinu u BiH, gdje su je godinama držali u ropstvu, poznavali pod imenom Karla.

Ćazim Sead Makalić, zahvaljujući kome je raskrinkan stravičan zločin, za srbijanski dnevni list Blic je ispričao da su Karlu seksualno zlostavljali i pojedini susjedi.

"Siguran sam da su i drugi znali za njene patnje, ali da nisu reagirali zbog vlastiti umiješanosti", tvrdi Makalić. Dodaje da osobno nikad nije imao problema s obitelji Marinković ali nije, kako kaže, mogao šutjeti kada je shvatio što rade nesretnoj djevojci.

Zbog toga je Makalić, kako kaže, nekoliko puta zvao i policiju, ali i SIPA-u. Uhićenje je, međutim, stiglo tek 17. svibnja.

"Milenko je živio s dvije žene i s obje je bio vjenčan. Zbog toga će također odgovarati", kaže Makalić, koji dodaje da ga policija još nije ispitala o detaljima slučaja.

Policija i tužiteljstvo za sada ne puštaju u javnost informacije o slučaju. Poznato je tek da će narednih dana biti saslušano više osoba koje se mogu dovesti u vezu sa stravičnim zločinom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.