Dvostrukom ubojici određen istražni zatvor: Osumnjičen za teško ubojstvo, prijeti mu i do 40 godina zatvora

Foto: KAportal

DVOSTRUKI ubojica Boško Šapić priveden je danas na Županijski sud u Karlovcu. U lisicama su ga dopratila dvojica policijskih službenika. Šapić je došao bosonog.

Sudac istrage odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor.

"U Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu je, po primitku kaznene prijave PU Karlovačke, ispitan 21-godišnji hrvatski državljanin zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva iz članka 111. točke 4. Kaznenog zakona.

Postoji osnova sumnje da je 21-godišnjak oko 22,25 sati 2. studenog 2013. u Vojniću, na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Vojišnici; sa ciljem da liši života A. H. i D. V. zbog ljubomore izazvane odnosom njegove djevojke s A. H.; nožem zarezao D. V. u predjelu vrata, a potom više puta nožem ubo A. H. nanijevši mu više ubodnih rana. Obojica oštećenka su od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja", stoji u priopćenju karlovačkog ŽDO-a.



Podsjetimo, u subotu navečer ispred noćnog kluba Heart u Vojišnici Šapić je nožem ubio 20-godišnjeg Dejana Vučkovića i 23-godišnjeg Alvina Horvatića.

Povod za okršaj koji je završio tragično bila je svađa oko djevojke. 21-godišnji ubojica prvo je 23-godišnjaku prerezao grkljan te je nakon toga nasrnuo na 20-godišnjaka i više puta ga ubo nožem u prsa. Ubojicu je savladao izbacivač koji je radio u ugostiteljskom objektu i zadržao ga do dolaska policije.

Kako se može vidjeti na njihovim Facebook profilima, djevojka zbog koje su se posvađali je prvo bila u vezi s Alvinom. Nakon njihovog prekida, prohodala je sa Šapićem. U subotu navečer susreli su se na parkiralištu ispred kluba. Što se točno dogodilo, utvrdit će istraga. Navodno je Alvin želio djevojku izvući iz Šapićevog automobila... Obojica su u statusima na svojim Facebook profilima kako bi "za nju i život dali".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.