Fleetwood Mac: Na početku karijere imali smo ogromni crni dildo s kojim smo se igrali na pozornici



GLAZBENIK Mick Fleetwood iz grupe Fleetwood Mac tijekom jednog intervjua otkrio je kako su dečki "podizali atmosferu" na koncertima početkom njihove karijere. Tako je ispričao da su bubnjar i basist bili toliko odlučni da ostave dojam na publiku da su u svoj scenski nastup "uklopili" veliki crni dildo, a uskoro im se i sam pridružio.

"Htjeli smo se izdvojiti od svih onih Engleza koji sviraju tradicionalni blues pa se nikad oko ničeg nismo suzdržavali. Znao sam se igrati s njim, stavio bih ga na gitaru, a taj masivni dildo drmao bi se na vrhu moje gitare tijekom cijelog nastupa", otkrio je Mick te dodao: "Bilo je zabavno svirati obrade Elvisa jer bi John tijekom svirke gurnuo dildo kroz svoje hlače, maknuo gitaru i plesao poput kralja dok se dildo tresao".

Mick je priznao kako nije baš sva publika bila oduševljena njihovim scenskim nastupom, a jednom su gotovo i stradali zbog toga. "Taj mali performans skoro nas je stajao života kad smo nastupali na Kršćanskom koledžu u Teksasu, jer se to nije svidjelo lokalnom šerifu", otkrio je u intervjuu za Playboy.

Fleetwood Mac je britansko-američki rock bend osnovan daleke 1967. godine, a jedini član originalne postave koji u bendu svira i danas je Mick. Objavili su 17 albuma tijekom  glazbene karijere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.