HDZ-ovac koji je napao aktiviste pred Lisinskim žalio se novinarima zbog problema s grijanjem u Splitu

SPLITSKI HDZ danas je održao tiskovnu konferenciju o problemu grijanja na Blatinama. Šef gradske organizacije Petar Škorić upozorio je kako je nedopustivo da Grad Split još nema rješenje za 10 tisuća Splićana koji se prošle zime nisu uopće grijali nakon što je otkazana koncesija Hvidri.

HDZ-ovac napao aktiviste

Uz Škorića su se našli šefovi HDZ-a s Blatina i Splita 3, dva gradska kvarta koja, po svemu sudeći, očekuje još jedna zima s hladnim radijatorima. Zanimljivo je možda da je prvi HDZ-ovac Blatina Marijan Babić, kojeg je šira javnost upoznala kroz napad na aktiviste Građanske akcije pred dvoranom Lisinski u kojoj se u svibnju održavala nacionalna konvencija na kojoj je pobijedio Tomislav Karamarko. 

Babiću su dobacili da je još jedan kandidat za Remetinec, što je kod njega izazvalo navalu emocija. U jednom trenutku nasrnuo je na snimatelja s kamerom, a onda je u "kraćem i prijateljskom" razgovoru sočno ispičkarao aktiviste. Fizički obračun visio je u zraku.

Kočijaška razina

U splitskom HDZ-u nam nisu htjeli komentirati uključivanje Babića u jutrošnju konferenciju na temu grijanja. Očito smatraju da nije nikakav problem što im se član tako ponaša u javnosti.

Kažu nam neki da su Babića isprovocirali tvrdnjom da je još jedan kandidat za Remetinec. Može biti, no radi se o legitimnom stavu dijela javnosti u trenutku kada sve ključne figure koje su vodile tu stranku odgovaraju za višemilijunske malverzacije državnim novcem. Babić je možda mogao snagom argumenata i činjenica uvjeriti članove Građanske akcije da su u krivu. Nažalost, to je propustio učiniti, već se spustio na kočijašku razinu dostojnu jednog Željka Keruma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.