"Hitan poziv s patologije": Kirurg čavrljao na telefon dok je operirao tumor dojke

RAVNATELJ zadarske opće bolnice Dario Nakić ne vidi ništa sporno u priči oko kirurga koji je za vrijeme operativnog zahvata razgovarao telefonom.

Kako je izjavio za Novi radio, kirurg se javio na telefon jer se radilo o hitnom pozivu s patologije vezano uz histološki nalaz drugog pacijenta. Nakić dodaje da je, prema njegovim saznanjima, poziv trajao tek nekoliko minuta. "Zbog toga nema potrebe za nikakvim službenim postupcima protiv kirurga i za zadarsku bolnicu ovo je završena priča", pojašnjava Nakić.

Kirurg 10-ak minuta "čavrljao" na telefon


"Meni je žao zašto gospođa nije prihvatila ispriku liječnika. Nije bilo nikakve svađe ili konfrontacije između liječnika i pacijentice, nije se radilo ni o kakvom kompliciranom slučaju. Razgovor je bio službeni i vrlo kratak i ponavljam da mi je žao što pacijentica nije prihvatila ispriku", rekao je Nakić.

Podsjetimo, mediji su objavili priču pacijentice koja je ostala šokirana kada se kirurg koji ju je operirao javio na telefon. Pacijentica koja je bila pod lokalnom anestezijom i kojoj se uklanjao benigni tumor iz dojke, ispričala je da je kirurg za vrijeme operacije 10-ak minuta 'čavrljao' na telefon. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.