Hrvat (23) zaspao na zidinama Bolzana te pao s 30 metara visine i umro

Foto: Facebook

SAMO nekoliko minuta nakon što se slikao na stijenama s pogledom na čitav Bolzano u Italiji, hrvatski turist, Zoran Tomić (23), pao je s 30 metara visine i umro, piše Daily Mail.

Mladom turistu pogled se toliko svidio da je u jednom trenutku zadrijemao i prevrnuo se s ruba te pao s 30 metara visine.

Nesretni mladić iz Hrvatske, koji je inače veliki obožavatelj nogometa, u Bolzanu je bio s prijateljima koji su nakon fotografiranja odlučili nastaviti dalje dok je Zoran odlučio ostati još par trenutaka kako bi u miru uživao u pogledu. U jednom trenutku je zadrijemao i zaspao te se otkotrljao s ruba.

Samo nekoliko minuta ranije na tim stijenama ga je uslikao njegov brat blizanac.


Njegovo tijelo kasnije je pronašao slučajni prolaznik dok se šetao pored zida. Prolaznik je prvo pomislio da Zoran spava, ali je ipak pozvao policiju kad je shvatio da je pao s 30 metara visine.

Policijski dužnosnici ustvrdili su da je Zoran umro odmah nakon što je udario u stijene. Zaključili su da je do nesreće najvjerojatnije došlo jer je zaspao na vrhu gradskih zidina.

Mladi Hrvat u Italiju je stigao sa svojim bratom te je odlučio obići Bolzano jer su čuli da tamo postoji nekoliko dobrih nogometnih klubova kojima su se htjeli priključiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.