Kerum pred dogovorom s bankom: Otplata 34 milijuna eura u tri kvartala do kraja godine

ŽELJKO KERUM postigao je, čini se, dogovor s Hypo bankom oko reprograma kredita od 34 milijuna eura za hotel Marjan. Novac je Kerum, kako smo već pisali, trebao istresti do konca lipnja, no sada je dobio odgodu do kraja godine. U tri kvartala morat će podmiriti cjelokupni dug. Najobilnija rata bit će posljednja, što bi, nada se Kerum, trebalo stvoriti kakav-takav manevarski prostor za izlazak iz prilično složene situacije.

Kerum prodao objekt na Malom Lošinju

Izlaz iz tunela još se ne vidi, jer se radi samo o krpanju rupa u potpalublju. Ne zna se uopće što će biti s Marjanom. Izgradnja je definitivno zapela, brojni vjerovnici čekaju na naplatu, nakon kratkotrajnog flerta s Dankom Končarom na vidiku nema strateškog partnera koji bi pogurao završetak megalomanskog projekta Jerka Rošina.

Kerum i dalje sve prodaje. Za milijun i pol eura uspio se riješiti objekta na Malom Lošinju. Kupio ga je navodno neki Talijan. Pri kraju su i pregovori za prodaju objekta u Poreču. Na dispoziciji su i ostale brojne Kerumove nekretnine, uključujući navodno i centar Joker.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.