Kraljević Gudelj ispitana u državnom odvjetništvu, obrana će dati indeks i diplomu na vještačenje

BIVŠA glasnogovornica splitske Policijske uprave Marina Kraljević Gudelj ispitana je u državnom odvjetništvu zbog sumnje da je krivotvorila diplomu zagrebačkog Filozofskog fakulteta. Kraljević Gudelj negirala je krivnju, tvrdi da je s njezinom diplomom sve u redu te da je zaista diplomirala. Ispitana je u nazočnosti svog branitelja Nediljka Ivančevića, koji će sada dati na vještačenje sve dokumente kojim Kraljević Gudelj raspolaže. Uvjereni su da će vještačenje pokazati da je Kraljević Gudelj uistinu diplomirala te položila sve ispite.

Udar na Karamarka?

Premda je u dijelu medija plasirana tvrdnja da je Kraljević Gudelj odao njezin suprug Denis Gudelj, takva priča je malo vjerojatna. Gudelj je bivši dugogodišnji šef splitske SOA-e. U tajnu službu je primljen par mjeseci nakon svoje supruge. Ona se brzo prebacila u policiju, dok je Gudelj postao jedan od najvažnijih operativaca Tomislava Karamarka. Kakvog bi smisla imalo da Denis "diskreditira" Marinu?! Jamu bi iskopao i sam sebi. Ili možda ipak ne?

Denisu Gudelju zabranjeni odlasci na zagrebački Filozofski fakultet

Bilo kako bilo, Denis Gudelj je u ovoj aferi stao na stranu supruge Marine. Naime, po saznanju da nešto nije u redu s diplomom u listopadu prošle godine, pokušao je pomoći na svaki mogući način. Ipak, ubrzo mu je službeno zabranjeno da nogom kroči na Filozofski fakultet u Zagrebu. Svaki tvoj dolazak, smatrat će se ometanjem istrage i pritiskom na Fakultet, poručeno mu je.

Afera s Kraljević Gudelj napravila je pravi dar-mar u obavještajnoj zajednici te se pretpostavlja da se preko nje zapravo želi udariti na Denisa Gudelja i, moguće, Tomislava Karamarka, koji se o ovom slučaju još uvijek nije izjasnio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.