Milovanović na suđenju za Pukanićevo ubojstvo: Sve što su mogli zabraniti mi, zabranili su, samo još disanje nisu

NA PONOVLJENOM suđenju Željku Milovanoviću, Sretenu Jociću zvanom Joca Amsterdam i Milenku Kuzmanoviću zbog ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića, optuženik za neposredno izvršavanje ubojstva Milovanović požalio se na zatvorske uvjete. Kako prenosi Blic, Milovanović je sucima kazao kako su mu od pokušaja bijega uskraćena sva prava u pritvoru te da nije spreman za izlaganje obrane.

Milovanović, koji je 7. veljače zajedno sa Sretkom Kalinićem pokušao pobjeći iz zatvora, izjavio je: "Možda jesam pokušao taj bijeg, i realno gledajući to nije u redu, ali mislim da nisam kriv. Sve je napravljeno sigurno i bezbolno, tako da nitko ne bude povrijeđen. Trebali bi mi biti zahvalni što sam im ukazao na propuste. Da su to napravili albanski teroristi, imali biste sada 10 do 15 grobova, od stražara pa nadalje".
 
Milovanović se požalio da je od pokušaja bijega neprestano s lisicama na rukama, da ga sudska straža šikanira te da u pritvoru nema više nikakva prava. "Sve što su mogli zabraniti mi, zabranili su, samo još disanje nisu", kazao je, dodajući kako po dva i pol mjeseca nosi iste stvari te "nije neobrijan zato što voli, već zato što nema brijač".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.