Mislav Togonal odlazi s malih ekrana, a na HTV-u još ne znaju tko će im voditi Dnevnik

Screenshot: HTV

"BEZ TELEVIZIJSKOG angažmana bit će u novoj sezoni Mislav Togonal. Višegodišnja suradnja naprasno je okončana. Da li voljom Togonala, ili voljom urednika ostaje nepoznanicom", stoji u današnjem izdanju Novog lista u kojem se dodaje kako se Togonal vraća na radio. Isti izvor naglašava u današnjem članku da se središnja informativna emisija javnog servisa našla u krizi identiteta s obzirom da još uvijek nije poznato tko će voditi središnji Dnevnik. 
 
Morane Kasapović više nema na rasporedu onih tko će voditi i uređivati Dnevnik, dok je Branko Nađvinski u Dnevniku ionako privremeno. 
 
"Neslužbeni izvori tvrde kako su svojevrsne audicije među djelatnicima Informativnog medijskog servisa svakodnevne, no jednako tako se kazuje i da je u zaposlenika posvemašnje nevoljkosti da se stave pod komandu rukovoditelja IMS-a Zorana Šprajca u trenu kad nova sistematizacija i organizacija ni blizu nije zaživjela. Nova lica za mali ekran traže se i na sestrinskom Hrvatskom radiju, navodno su blizu transfera na HTV Zoltan Kabok koji je je sve više televizijski aktivan otkada je HRT-a 4, te Branka Mihalec, jedna od dobitnica godišnje nagrade HRT-a.", piše Novi list.   
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.