Na području Požeško-slavonske županije od 17. do 23. kolovoza akcija nadzora prometa

Foto: FAH

NA PODRUČJU svih zemalja Europske unije svaki mjesec u trajanju od sedam dana provode se akcije s naglaskom na određenu prometnu problematiku kao što su nadzor teretnih automobila i autobusa, korištenje sigurnosnog pojasa i nepropisne uporabe mobitela, nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga i slično, javlja PU požeško-slavonska.

U skladu s tom akcijom tijekom ovog tjedna, odnosno u razdoblju od 17. do 23. kolovoza na području PU požeško-slavonske provodit će se preventivno-represivna akcija usmjerena prvenstveno na nadzor brzine, a policijski službenici će 19. kolovoza pojačano provoditi nadzor brzine na području PU požeško-slavonske.

Sudionike u prometu napominjemo da su obvezni koristiti sigurnosne pojaseve na svim sjedalima na kojima su ugrađeni sigurnosni pojasevi.

Pojačani nadzor, vodeći računa da se ne stvaraju zastoji u odvijanju prometa, policijski službenici će provoditi na više nadzornih mjesta na cestama naše županije stoga upozoravamo vozače da se pridržavaju prometnih propisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.