Najbolja online kupovina udžbenika: Do sada isporučeno 200.000 kompleta

Foto: PR foto

Potvrđeno najbolja kupovina udžbenika

Zadovoljni korisnici odlučili da je "eKupi broj 1 prodajno mjesto školskih udžbenika". S ukupno više od 200 000 isporučenih paketa i 200 000 zadovoljnih korisnika eKupi je stavljen na mjesto prvog izbora za kupnju školskih udžbenika i pribora. 

'Mi već 4. godinu za redom naručujemo školske knjige sa omotima od vas. Zadovoljni uslugom' N..J.

'Ja sam prezadovoljna, naručivali školske knjige u nekoliko navrata, sve stiglo i super zadovoljni naručenim.' M..B.

'Hvala knjige su stigle sve pohvale' Z..B.


'Super sam zadovoljna narudžbom udžbenika i ne pada mi na pamet čekati u redovima  niti kupovati stare udžbenike jer je ušteda nikakva, a ovako samo opušteno čekam dostavu na adresu' G.B.

Omotani udžbenici i personalizirane naljepnice

5 godina dugom tradicijom u prodaji udžbenika i školskog pribora eKupi kupcima nudi i dodane vrijednosti kako bi maksimalno roditeljima uštedio vrijeme i umanjio stres. Opcijom omatanja udžbenika svaka knjiga će na adresu stići omotana u pripadajući omot a ukoliko roditelj odabere i opciju tiskanja naljepnica, u ponudi je veliki izbor motiva za djevojčice i dječake. Bez stresa, panike, čekanja u redovima i mukotrpnog omatanja udžbenika.

Ekupi  je osigurao besplatnu dostavu za narudžbe veće od 300 kn, a za dodatnu vjernost vas nagrađuje i poklon bonom od 100 kn za proizvode iz ljetnog kataloga.  Uz navedenu pogodnost, najveći popust školskog pribora i torbi, do 40%,  našli smo na upravo  eKupi . Omotani udžbenici, veliki izbor naljepnica s otisnutim imenom i prezimenom, besplatna dostava, mogućnost plaćanja do 12 rata samo su neke od pogodnosti.

Više informacija saznajte na www.ekupi.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.