Nakon 12 dana pronađeno tijelo vozača cisterne koji je skrivio tešku nesreću u Sloveniji

Ilustracija: Hina

U OKOLICI Logatca danas je pronađeno muško tijelo, potvrdila je za Delo Maja Ciperle Adlešič iz Policijske uprave Ljubljana.

Mediji u Sloveniji pišu da bi ono moglo pripadati nestalom vozaču cisterne koja je sudjelovala u teškoj prometnoj nesreći na Primorskoj autocesti, dok Glas Trebnje javlja da je tijelo pronađeno na oko 700 metara od mjesta nesreće.

Ciperle Adlešič nije mogla potvrdit je li uistinu riječ o vozaču cisterne Stanku Brajerji. Tijelo je zbog izloženosti vremenskim uvjetima u lošem stanju, zbog čega je zatražena DNK analiza.

"Pretpostavlja se da bi lako mogao biti on, ali ne možemo ništa potvrditi dok se to ne utvrdi i istražnim postupkom," dodala je glasnogovornica za Slovenske novice.

Put iz Rumunjske u Italiju tragično je završio za četiri rumunjska državljanina, piše Delo. Prema zasad dostupnim podacima, 50-godišnji vozač cisterne je zbog neprilagođene brzine  14. srpnja udario u stražnju stranu osobnog vozila Dacia Logan zaustavljenom u prometnoj traci za spora vozila. U silovitom udaru poginuli su 43-godišnji vozač Dacije i njegovi suputnici među kojima je bio i petogodišnji dječak.

Riječ je o obitelji rumunjskog tužitelja koji je na mjesto imenovan nekoliko dana prije nesreće. Iako se na početku dvojilo tko je skrivio nesreću, policija sumnja da je za nju odgovoran 50-godišnji Brajerji, koji se s mjesta nesreće udaljio u obližnju šumu i nestao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.