Nedostaje volontera u Zagrebu: Najpotrebnija hrana i proizvodi osobne higijene za djecu!

Foto: Hina

MINISTARSTVO socijalne politike i mladih izvijestilo je da je, prema najnovijim informacijama s terena i iz Crvenog križa, stanovništvu na poplavljenom području trenutno najpotrebnija pomoć u hrani i proizvodima osobne higijene za djecu, a pozvalo je volontere da se jave na Zagrebački velesajam kako bi pomogli da nužna sredstva stignu unesrećenom stanovništvu Slavonije.

Najpotrebnija je pomoć u hrani (najbolje u konzervama i ostali trajni prehrambeni proizvodi) i proizvodima osobne higijene za djecu (kreme, puderi, šamponi, vlažne maramice…), izvijestilo je Ministarstvo i pozvalo građane da pomoć za djecu predaju direktno Crvenom križu kako bi pomoć na teren došla što prije i na mjesta gdje je najpotrebnije.

Ako se dostavljaju veće količine transportnim ili većim vozilom, onda ih treba dostaviti u centralno skladište Crvenog križa, Jadranska avenija bb (nedovršena Sveučilišna bolnica), dodaje se u priopćenju.

Ako su donacije građana, odnosno donacije osobnim vozilom ili manje, onda ih treba dostaviti u prostorije Crvenog križa, Zagreb, Ulica Crvenog križa 16 na području gradske četvrti Donji grad - Medveščak.

Građani mogu hranu i kozmetiku za djecu, kao i svu drugu materijalnu pomoć dostaviti i u Paviljom 34 Zagrebačkog velesajma, gdje se pomoć prikuplja od 7 sati ujutro do 22 sata navečer.

S obzirom na to da je interes građana da pomognu materijalnim donacijama građane pogođene poplavom u Slavoniji sve veći, na lokaciji skupljanja donacija na Zagrebačkom velesajamu (Paviljon 34, ulaz Istok 3 i Zapad 3) raste potreba za volonterima koji bi razvrstavali i utovarivali pomoć, navelo je Ministarstvo socijalne politike i mladih koje poziva volontere i sve građane dobre volje da se odmah jave na Zagrebački Velesajam (Paviljon 34) kako bi pomogli da nužna sredstva stignu unesrećenom stanovništvu Slavonije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.