Oklada stoljeća u Londonu: Ako Škoti glasaju negativno, Britanac će dobiti preko milijun funti

Foto: FAH

BRITANAC koji se okladio na negativan ishod škotskog referenduma za nezavisnost mogao bi sutra dobiti preko milijun funti. To je ujedno i najveća oklada na politički događaj u povijesti, prenosi The Telegraph.

Nakon što je čovjek u svojoj kladionici, William Hillu, položio 600.000 funti, dodao je još 200.000 funti na okladu te bi mogao dobiti preko milijun funti ako Škoti na sutrašnjem referendumu glasuju "ne".

"U utorak se vratio kako bi dodao još 100.000 funti na isti ishod. To je kod nas najveća oklada u ovom stoljeću", rekao je Graham Sharpe, glasnogovornik William Hilla.

"Radi se o veoma uvjerenom čovjeku, on je siguran kako će mu se ovo kockanje isplatiti. Pričajući o cijeloj stvari, nazvao je svoj pothvat investiranjem. Rekao je i kako ne zna gdje će biti ili na koji način će saznati za rezultat referenduma", dodao je Sharpe.

Glasnogovornik William Hilla istaknuo je kako se radi o "odgovornom kockaru", ističući kako si dotična osoba može dozvoliti da izgubi novac, piše britanski Telegraph.

"On na gubitak novca ne gleda kao na financijski udarac, za njega bi to više bio intelektualni poraz. No on je siguran u svoju odluku i kaže da se dobro spremio", zaključuje Graham Sharpe.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.