Oko 300 milijuna kuna pripremljeno za održavanje i uređenje zagrebačkih cesta

Ilustracija: Shutterstock

ZAGREBAČKIM CESTAMA proljetne temperature u siječnju odgovaraju jer su krenuli sa uređenjem cesta diljem grada, te posebno saniraju niz prijekopa koji se nalaze po gradskim četvrtima. Od sljedećeg tjedna ako vrijeme dozvoli kreće asfaltiranje makadamskih puteva, te sanacija prometnica koje su doživjele promjene svojoj u infrastrukturi.

"Mi ćemo dosta angažirano krenuti u sve radove diljem grada. Ove godine ukupan novac koji je pripremljen za uređenje gradskih prometnica, za njihovo redovno održavanje, je nešto oko 300 milijuna kuna", rekao je Alen Gospočić, voditelj podružnice Zagrebačkih cesta.

Iako popis potrebnih radova već imaju, pozivaju i građane da im dojave oštećenja koja eventualno nisu sanirana, poručio je Gospočić. "Svi građani ako primijete udarne rupe, ili neki drugi oblik prijekopa koji još uvijek nije saniran od Zagrebačkih cesta, a mi vjerujemo da ćemo u narednom razdoblju od mjesec do dva sanirati sve, ali bilo bi dobro ako ostane koja sanacija iza nas, svakako na našim internetskim stranicama Zagrebačkih cesta na bilo kojem pretraživaču, poruka se može ostaviti."

Oštećenja možete dojaviti i na besplatan broj telefona 0800 0551 ili mail adresu dojavni.centar@zgceste.hr .

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.