Pogledajte kako SDP troši novac poreznih obveznika: Ministarske limuzine na skupu podrške Ivi Baldasaru

Foto: Index

SPLIĆANI su se jučer čudom čudili brojnim limuzinama i policijskim terencima u pratnji u samom središtu grada. Vladina vozila parkirana su u zabranjenoj zoni, na vrhu Marmontove, kod kazališnog trga. 

HDZ: SDP troši novac poreznih obveznika na stranačku aktivnost!

Index je dolazak karavane već najavio. Prenijeli smo zabrinutost šefa splitskog HDZ-a Petra Škorića da ministri stižu u Split Vladinim, a ne stranačkim vozilima, što nije u redu jer se novac poreznih obveznika troši na stranačku, a ne Vladinu aktivnost.

Ministar Uprave Arsen Bauk Indexu je kazao da je on došao stranačkim vozilom, no opravdanje teško da će moći smisliti ostali ministri koji su jučer pohodili Matejušku i predizborni skup Ive Baldasara. Nekako se namjestilo da svi imaju nekakve obaveze u Splitu ili susjedstvu. A Milanović kao štićena osoba nije imao izbora. On mora Vladinim autom pa kud puklo da puklo.

Dizel nekad i danas...

Sasvim neočekivano, premijer Zoran Milanović u govoru na Matejuški popljuvao je vlastitog kandidata kazavši da ga podsjeća na stari njemački dizel. Asocijacije koje se vežu uz takav stroj bučan su i čađav rad, teško paljenje, nedostatak snage i okretnog momenta, loše performanse...

Milanović se možda pokušao našaliti, ali mu šala i nije nešto, pogotovo kada bacimo oko na flotu s kojom su premijer i ministri stigli u Split na stranačko druženje. Stari njemački dizel odavno je zamijenjen modernim strojevima neusporedivih performansi i svojstava.

Premijer opet ne misli što govori: Split je bitan, zato vam evo stari dizel

Priča o starom dizelu potpuni je promašaj, jer SDP vodi kampanju pod sloganom "Split je bitan". Eto, toliko je bitan da se nije moglo naći bolje od mašine koja dimi, buči i loše ide.

Milanovićevo pljuvanje vlastitog kandidata samo je podgrijalo ćakule kako je SDP sve dogovorio s Kerumom i da će nakon izbora lijepo podijeliti kolač u Gradu i Županiji. Zoka je valjda shvatio da stari dizel nema nikakve šanse u trci s propetim konjićem iz Maranella, tj. Kerumom, koji unatoč nabačenoj kilaži i dalje bez po muke maže protukandidate iz SDP-a i HDZ-a za doručak.

Velika nagrada Zapadne obale: Ivo pali, a Kerum diže pobjednički pokal

Što bi tek bilo da se baci trka po Zapadnoj obali? Dok stari dizel Ivo upali, Kerum će već dignuti pobjednički pokal pred Banovinom, Fani će pasti u zagrljaj, seka pred noge, dok će Jure izdati zapovijed da se ispali svečani plotun. 

Što reći? Nismo se jednom zapitali što Milanović misli dok govori. Promisli li uopće prije nego što progovori? Ti kadrovi iz MVP-a, uključujući HDZ-ovca Jandrokovića i onoga što nas je blamirao u Kazahstanu, pokazali su zavidnu razinu nesnalaženja u javnom nastupu. To su inače ljudi koji nas predstavljaju u svijetu. Svima im Kerum treba po fetu pršuta staviti na glavu. Možda pomogne. To će poslije izbora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.