Riječanin djevojku mjesec dana držao zatočenu u stanu u Zagrebu: Silovao je i prijetio joj smrću?

Ilustracija: Arhiva

29-GODIŠNJEM Riječaninu određen je istražni zatvor nakon što ga je 20-godišnja djevojka prijavila za protupravno oduzimanje slobode te za silovanje. Odveden je u Remetinec, gdje je zadržan zbog mogućnosti utjecanja na svjedoke.

Naime, 20-godišnjakinja je Riječanina prijavila da ju je gotovo mjesec dana držao zatočenu u stanu u Zagrebu te da ju je silovao i prijetio joj. Kako piše Novi list, muškarac je djevojku zatočio u svoj stan u Zagrebu, u kojem je neprijavljeno boravio, još 2. prosinca prošle godine. U nekoliko joj je navrata prijetio da će je ubiti pokuša li pobjeći od njega, zbog čega je djevojka strahovala te nije pokušavala kontaktirati nikoga.

U njegovom stanu bila je zatočena sve do 26. prosinca. Zločin nije prijavila iz straha, sve do dva dana kasnije, kada se uplašila da će ju Riječanin ponovno zaključati u stan, kada je poslala poruku svojoj majci i prijavila zločin. Nije poznato u kakvoj su vezi bili muškarac i oteta djevojka, a istraga će pokazati što se točno događalo u tih mjesec dana, koliko djevojka tvrdi da je bila zatočena u stanu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.