Ruski novinar ponovo napao SAD: Oni su špijuni koji šire krvave revolucije s teroristima u Siriji i fašistima u Ukrajini

Screenshot: Youtube

RUSKI novinar Dmitrij Kiseljov, ponovo je privukao pozornost svjetskih medija prozivajući SAD za špijunažu i revolucije s teroristima u Siriji i fašistima u Ukrajini.

"Amerika pokušava proširiti revoluciju s teroristima u Siriji i fašistima u Ukrajini. Imaju svoje vojne baze diljem svijeta gdje pokreću revolucije koje uzorkuju ratove i krvoproliće. Bezobrazno špijuniraju sve, sa željom da kontroliraju svijet, ali doživljavaju poraz za porazom", analizirao je u svojoj emisiji na državnoj televiziji popularni novinar.

Kiseljov (60) je jedini novinar na listi Rusa kojima je Europska unija uvela sankcije nakon aneksije Krima. EU je za njega napisala da je predsjedničkom uredbom od 9. prosinca 2013. imenovan direktorom ruske državne novinske agencije "Russia Today" te ga navodi kao središnju osobu u vladinoj propagandi koja podržava raspoređivanje ruskih vojnih snaga u Ukrajini. Zabranjeno mu je putovanje u zemlje EU te mu je zamrznuta imovina.



Moscow Times opisuje ga kao novog glavnog propagandistu Kremlja dok BBC navodi da je poznat po ekstravagantnim ispadima protiv Zapada, homoseksualaca i Ukrajine.

U nedavnom istraživanju javnog mijenja u Rusiji stavljen je na drugo mjesto najpopularnijih ruskih novinara.

Kiseljov je 2012. godine izjavio da bi homoseksualcima trebalo zabraniti da doniraju krv i spermu, a da bi u slučaju pogibelji u prometnoj nesreći njihovo srce trebalo zakopati u zemlju ili spaliti jer su neprikladni za pomoć u produženju nečijeg života.

Nedavno je u svojoj emisiji izjavio da je Rusija jedina zemlja koja je sposobna SAD pretvoriti u radioaktivni pepeo.

"Rusija je jedina zemlja na svijetu koja je zaista sposobna SAD pretvoriti u radioaktivni pepeo", rekao je novinar su svojoj emisiji na prvom programu ruske televizije.

Kiseljov smatra da SAD i Barack Obama žive u strahu od Rusije i Vladimira Putina te su zato oprezni u izjavama i postupcima za vrijeme ukrajinske krize.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.