Što rade policija i socijalna skrb? Suprug joj oteo djecu, a oni poručuju: "Čekajte i budite strpljivi"?!



DRAGANA iz Zagreba već mjesec dana nije vidjela svoju djecu, jednogodišnju kćer i sedmogodišnjeg sina. Kako je rekla u razgovoru za RTL Televiziju, njen život činio se idealnim a onda se jednog dana, bez ikakvog vidljivog razloga promijenio.

Kao samohrana majka petogodišnjeg sina upoznala je Ivana. Vjenčali su se, a on je posvojio njenog sina. Ostala je trudna i rodila djevojčicu. Samo tri mjeseca nakon rođenja, njen muž je otišao, nije joj ni rekao. U idućih nekoliko mjeseci vratio se samo po stvari, ni djecu nije viđao. A onda promjena, želio bi viđati djecu. Dragana mu je dopustila, no 25. kolovoza je odveo djecu i više ih nije vratio.

Dragana se obratila policiji i socijalnoj skrbi, međutim prvo su joj rekli da se pokušaju dogovoriti jer ih je nazvala navečer s pitanjem što da učini.

Kako do dogovora sa suprugom nije mogla, tražila je pomoć putem Centra za socijalnu skrb. Do danas ništa nije riješeno.

"Imaju druge stranke. Prvi put kad sam došla rekla sam da mi je suprug oteo djecu, rekli su mi da imaju sada druge stranke. Rekli su mi da čekam i da budem strpljiva", priča Dragana koja je svoju kćer još dojila kada ju je suprug odveo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.