Taxi Cammeo: "Stari" taksisti na Rebru su brutalno pretukli našeg vozača!



VOZAČ Taxi Cammea, 48-godišnji Roko Palić, napadnut je i brutalno pretučen ispred zagrebačkog KBC-a, priopćio je Miroslav Hoffman, voditelj službe Taxi Cammea.

Iz Cammea tvrde da su Palića napali dvojica taksista Radio taksija Zagreb, u trenutku kada je pokušao ukrcati putnike. "Udarcima šakama, a nakon što je pao na pod i nogama nanijeli su mu više ozljeda lica i tijela, čiju težinu još uvijek utvrđuju liječnici hitne službe KBC Zagreb", tvrde iz Cammea.

Hoffman u priopćenju navodi da djelatnici PU zagrebačke obavljaju očevid na mjestu događaja. No, služba za odnose s javnošću PU zagrebačke o navodnom napadu nije nam ništa mogla reći. Štoviše, kažu da nisu obaviješteni o ovom događaju.

"Palić je otac troje djece, a u tvrtki Taxi Cammeo vozi od samog početka našeg rada u Zagrebu, te je jedan od najomiljenijih djelatnika, kojeg ostali vozači opisuju kao iznimno mirnog i veselog čovjeka. Ovim putem izražavamo naše ogorčenje činjenicom da još ni jedan napad taksista iz Radio Taksija Zagreb na vozače Taxi Cammea nije djelotvorno kažnjen, što je, očigledno, ohrabrilo napadače, koji su iz toga iščitali otvoren poziv na nove napada kojima su počeli ugrožavati živote naših djelatnika", priopćeno je iz Taxi Cammea.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.